fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Information med anledning av Coronaviruset

För alla besökare/användare av våra lokaler gäller: om du har symtom på förkylning/influensa/luftvägsinfektion ska du stanna hemma! Vi uppmanar alla som vistas i våra lokaler att följa myndigheternas rapportering och rekommendationer.

 
(Senast uppdaterad 9 februari 2021) Teaterverket följer löpande myndigheternas rapportering och direktiv gällande Coronavirusets utbrott i Sverige. Här uppdaterar vi med senaste informationen gällande vår verksamhet.
  
FÖRESTÄLLNINGSSTATUS PÅ VÅRA SCENER VÅREN 2021:

Vi spelar våra föreställningar enligt plan med begränsad publikmängd utifrån om restriktionerna tillåter. 

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett. Kontakta Kulturbiljetter så hjälper de dig: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gudrin (11, 13, 14 februari) INSTÄLLD
Föreställningarna som var inplanerade i februari 2021 har ställts in. Hade du köpt biljetter till någon av föreställningarna kommer du att få du ett mail från Kulturbiljetter om återbetalning. Har du frågor kontakta Kulturbiljetters kundtjänst: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
STATUS REPLOKALER & REPETITIONER: 
 
Måndagen den 16/11 gick regeringen ut med att gränsen för allmänna sammankomster minskas till max 8 personer. 
 
 
Med anledning av detta avråder vi alla aktiva Teaterverketgrupper som repar från att ses fysiskt under denna period, från nu och framåt. Tills läget förbättras. Det har både att göra med det själva fysiska mötet som uppstår + resor till och från replokalen som till stor del sker kollektivt. Vi vill starkt rekommendera att ni istället ses online och håller era repetitioner där, alternativt pausar repetitionerna tills vidare.

Vi riktar detta till alla grupper oavsett hur många ni är, dvs även till er som är färre än 8 personer.

Läget är allvarligt och restriktionerna är nu mer omfattande än under det skarpaste läget i våras. Vi måste alla anstränga oss och hjälpa till med att få utvecklingen att vända samt skydda oss själva och dem runt oss. 

 
Har du frågor kring detta, hör av dig till:
Moa: moa(a)teaterverket.se 
Fanny: fanny(a)teaterverket.se