fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Sufflör sökes till Körsbärsträdgården

Körsbärsträdgården efterlyser!

Anton Tjechovs Körsbärsträdgården räknas till ett av världens stora dramer. Den är en berättelse om ett antal människor som på ett eller annat sett är beroende på en unik och mycket vacker körsbärsträdgårds existens.
Tjechov kallar Körsbärsträdgården som blev hans sista pjäs för komedi. Uppsättningen på Teaterverket vill ta vara på Tjechovs undertitel och hitta vägen till komedin. Pjäsen regisseras av Anna-Maria Ingerö som har varit yrkesverksam dramatiker, dramaturg och regissör framför allt på Riksteatern under flera års tid.

Premiären är den 20.11.21

Ensemblen söker:
Hjälp med sufflering

Om du vill vara med om en spännande upptäcktsresa är du välkommen att kontakta
Anna-Maria Ingerö, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , tel.0766 32 40 80 för mer information. Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.