fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Uppstartsträff för nya produktioner 3 februari 18.30

Uppstart 30 aug 

Till våra uppstartsträffar välkomnar vi alla som är sugna på att på något vis medverka i en kommande produktion/grupp på Teaterverket - scenografer, skådespelare, dramatiker/författare, kostymörer, regissörer, sminkörer, rekvisitamakare, ljus- och ljudtekniker - you name it! 

Mötet är tänkt att bli en första kontakt mellan dem som har idéer på en produktion de vill genomföra eller en grupp de vill starta, och dem som vill hitta i en blivande produktion/grupp att medverka i. Det kommer handla om nya produktioner med sikte på premiär under 2022/2023.

Även idéer som inte siktar på föreställningar är välkomna - nya projekt eller grupper där fokus ligger t ex på egen utveckling och träning, en manusskrivargrupp, eller nåt helt annat. Alla initiativ kring teater och scenkonst är välkomna!

Tid: Torsdagen den 3 februari kl 18.30-20.30

Plats: Teaterverket Svea

Föranmäl dig här

Allt konstnärligt arbete i Teaterverket sker på ideell basis. På våra återkommande infomöten berättar vi mer om hur TeaterVerkets verksamhet och medlemskapet fungerar. Att delta på ett infomöte är första steget för att kunna bli medlem. Datum för kommande infomöten hittar du här eller på vår Facebooksida.

Du behöver inte redan vara medlem i Teaterverket för att delta på uppstartsträffen. Ska du sedan medverka i en produktion eller grupp behöver du dock bli medlem. Mer info om medlemskap hittar du här.

Är du intresserad, men har inte möjlighet att närvara den 3 februari? Detta kan du också ange i anmälningsformuläret, så återkommer vi till dig efter mötet med en uppdatering.

Varmt välkommen!